Sunday, August 4, 2019

I-Great Aman : Apa Ada Dengan Aman

Alhamdulillah, sejak 15 Julai yang lalu Great Eastern Takaful telah melancarkan satu pelan baru yang menggantikan pelan i-Great Damai dinamakan i-Great Aman. Alhamdulillah, i-Great Aman ini adalah sentanding jua dengan pelan sebelum ini. 

Sepertimana pelan sebelum ini, i-Great Aman turut menawarkan kepada anda semua; perlindungan, perubatan dan juga simpanan. Bermaksud, caruman anda adalah meliputi ketiga-tiga perkara ini sepertimana i-Great Damai yang terdahulu.

Jom sama-sama kita tengok video ini. Sepintas lalu, apa ada dengan i-Great Aman.


Saya tahu ramai yang tak begitu arif dengan term yang digunakan dalam video tersebut. Tak apa. Saya setia dan sedia menanti whatsapp dari anda semua, inshaAllah. Tanyalah sebanyak mana yang mahu. Call boleh, nak berjumpa dengan saya juga boleh, inshaAllah. 


Gambar di atas ni adalah lebih details kan. Harap ianya mudah difahami oleh anda semua. Jujur, pelan yang menggantikan pelan i-Great Damai adalah sangat mengamankan. InshaAllah.

Boleh daftarkan bayi seawal usia 30 hari dan warga emas selewatnya di usia 60 tahun. Dinasihati supaya daftar bayi seawal hari pertama dia layak, dan juga sementara masih sihat. Boleh ke boleh?

Ok, cukup setakat ini hari ini. Nak tahu lebih lanjut, dipersilakan untuk menghubungi saya. Boleh follow Facebook dan Instagram saya jua rapat-rapat. 

Assalammualaikum buat semua yang singgah disini.
Semoga kalian dapat sesuatu yang baik.
Yang baik datangnya daripada Allah,
Yang buruk dari saya sendiri.
♡ Yatie ♡

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Copyright © My Name Is Yatie Designed by azhafizah.com